Miten passiivinen oppisopimus palautetaan aktiiviseksi?
Lisääjä: Tiina Viitanen on 30.01.2010 10:36
Passiivisen oppisopimuksen palauttaminen aktiiviseksi tapahtuu seuraavasti:
Avaa Raportit/Erikoisraportit/Puutteet ja valitse ensimmäinen välilehti. Hae passivoituja sopimuksia hopsin alkupäivän mukaan ja esikatsele tulos. Katso ko. opiskelijan kohdalla sopimuksen opsonro ja kirjoita se ylös. Sulje puuteraportti. Mene kohtaan Asetukset/Passiivisen sopimuksen palauttaminen, kirjoita opsonro kenttään ja palauta sopimus aktiiviseksi. Huom! Opsonro ei ole sama asia kuin rekisterinumero.
(435 Äänet)