Campus käyttäjätunnuksen luominen nykyiselle Sopro käyttäjälle
Lisääjä: Petri Huttunen on 05.09.2011 10:16
Luo Sopron nykyiselle käyttäjälle Campus tunnus seuraavasti. Mene valvojan tunnuksella ja oikeuksilla Sentraaliin. Valitse siellä Rekisterit/Henkilökunta ja valitse ko. henkilö. Oikeassa reunassa on nappi jossa lukee ”Muuta käyttäjätunnuksen tietoja”, paina sitä. Avautuvalla lomakkeella on nappi Campus-tunnuksen luomiseen, ja se on aktiivinen jos tunnusta ei vielä ole luotu. Painamalla nappia uudelle käyttäjälle syntyy tunnus Campukseen ja hän saa salasanan sähköpostiinsa. Käyttäjätunnus Campukseen on hänen s-postiosoite.

Campus käyttäjätunnusten luominen edellyttää että ko. organisaatio on liitetty Campus-verkostoon.
(407 Äänet)