Vuoden 2015 palautteiden tulosten haku
Lisääjä: Timo Vuorinen on 02.05.2016 13:52

Miksi en saa tuloksia vuoden 2015 palautteista?

Uusien palautekyselypohjien käyttöönoton yhteydessä vanhat palautekyselyt asettiin Keskeytyksissä-tilaan. Palautejärjestelmä > Vastaukset > Vastausraportti -lista ei näytä oletuksena keskeytyksessä olevia palautekyselyjä. Keskeytyksessä olevat saa näkyville valitsemalla Näytä myös keskeytyksissä olevat (K)-valinnan. Valitsemalla vanhan kyselyn, saat siihen annetut vastaukset haun kautta näkyville.

(2 Äänet)