Sopron yhteensopivuus Windows 10 tai Windows 11 kanssa
Lisääjä: Kadri Kukk on 23.05.2022 15:04

Onko Sopro yhteensopiva Windows10/11 kanssa?

Sopro on yhteensopiva Windows10/11 kanssa. On mahdollista, että Windows10/11 päivityksen yhteydessä, Sopimus Pro-kansion käyttäjäoikeudet ovat resetoituneet. Tämä saattaa aiheuttaa sen, että tulevien Sopro versiopäivitysten yhteydessä, tulee käyttäjälle virheilmoitus sopimuspro-kansion puuttuvista kirjoitusoikeuksista.

Sopimus Pro-kansio löytyy käyttäjien työasemilta oletuksena polusta C:\Program Files (x86)\Rediteq\SopimusPro

Onko tilanne tämä huolimatta siitä asentaako Windows10/11:n ns. puhtaalta pöydältä vai vaan päivitettäessä suoraan Windows7sta Windows10/11?

Tämä vaihtelee paljon riippuen käyttöympäristöstä. Lähtökohtaisesti tämä tulisi tehdä ainakin silloin kun Windows10/11 asennetaan puhtaalta pöydältä. Saattaa olla että nykyiset käyttöoikeudet periintyvät oikein Windows7sta Windows10/11 päivityksessä. Oikeudet on hyvä silti tarkistaa.