Sopron yhteensopivuus Windows10 kanssa
Lisääjä: Kadri Kukk on 28.09.2016 15:40

Onko Sopro yhteensopiva Windows10 kanssa?

Sopro on yhteensopiva Windows10 kanssa. On mahdollista, että Windows10 päivityksen yhteydessä, Sopimus Pro-kansion käyttäjäoikeudet ovat resetoituneet. Tämä saattaa aiheuttaa sen, että tulevien Sopro versiopäivitysten yhteydessä, tulee käyttäjälle virheilmoitus sopimuspro-kansion puuttuvista kirjoitusoikeuksista.

Sopimus Pro-kansio löytyy käyttäjien työasemilta oletuksena polusta C:\Program Files (x86)\Rediteq\SopimusPro

Onko tilanne tämä huolimatta siitä asentaako Windows10:n ns. puhtaalta pöydältä vai vaan päivitettäessä suoraan Windows7sta Windows10?

Tämä vaihtelee paljon riippuen käyttöympäristöstä. Lähtökohtaisesti tämä tulisi tehdä ainakin silloin kun Windows10 asennetaan puhtaalta pöydältä. Saattaa olla että nykyiset käyttöoikeudet periintyvät oikein Windows7sta Windows10 päivityksessä. Oikeudet on hyvä silti tarkistaa.