Miten toimitaan, jos opiskelijan tai tp-kouluttajan käyttäjätunnukset ovat vanhentuneet?
Lisääjä: Tiina Viitanen on 10.02.2010 17:50
Kysymys: Miten toimitaan kun opiskelija tai tp-kouluttaja yrittävät kirjautua webbiin ja heille tulee ilmoitus että tunnukset ovat vanhentuneet?

Vastaus: Kirjaudu Sentraaliin valvojan tunnuksilla, avaa ko. opiskelijan lomake. Valitse alhaalta välilehti Käyttäjätunnukset ja Muuta opiskelijan käyttäjätunnuksen vanhenemispäivää tai Muuta kouluttajan käyttäjätunnuksen vanhenemispäivää. Ohjelma tarjoaa oletuksena vanhenemispäiväksi päivämäärää, joka on puoli vuotta sopimuksen päättymispäivän jälkeen. Kouluttajan tunnuksen voimassaoloa pidennettäessä ei kannata katsoa oppisopimuksen päättymispäivää, koska kouluttajalla saattaa olla muitakin opiskelijoita.
(482 Äänet)